PRAKTICKÉ KURZY

naživo aj online

"Daruj človeku chlieb a nasýtiš ho na jeden deň. Nauč ho upiecť chlieb a nasýtiš ho na celý život!"

Som veľmi veľmi rada, že som mohla ísť na tvoj kurz. Dalo mi to viac než som čakala. vedela som že sa dozviem nové veci, ale až toľko poznámok že si zapíšem som si nemyslela.
Mária
Najkrajší chlebík, aký sa mi kedy podaril. Kurz bol super, Ty si nám dala kopec praktických rád a myslím, že ten chlebik hovorí za všetko, ešte raz ďakujem, bolo to skvelé.
Ľubka
Veľmi sa mi páčilo, ako si všetko vysvetlila krok za krokom, prešli sme si celý proces prípravy, každému si sa venovala, kontrolovala postup a cesto, či je v správnej konzistencii.
Milly
Kurz bol na profesionálnej úrovni, všetko bolo dokonale pripravené, všetky pomôcky. Odniesla som si množstvo rád a tipov a zistila som, v čom som robila chyby.
Milly
Kváskujem s prestávkami už skoro štyri roky, ale aj tak som si odniesla kopec nových informácií, dobrú náladu a super pocit z pekne stráveného dňa v "babinci" 🙂 Doma som vytiahla z rúry peceň ako zo žurnálu 🙂 Ak budeš robiť kurz na iné druhy pečiva, určite sa ešte uvidíme.
Katka
Kurz sa mi extrémne páčil. Ďakujem aj za delikatesy, ktoré si pre nás pripravila, celé to bolo super.
Marimeri
Pečiem štrúdľu po 30-tich rokoch. Štrúdľa je proste úžasná. Je jemnulinká a vôbec nie je cesto tvrdšie, vysušené. Je jemnučké ako z hodvábu.
Monika
Ďakujeme krásne za kurz boli sme obe veľmi spokojne za príjemnú atmosféru velmi super pristup “Kvaskulienky “ rady a triky odniesli sme si skúsenosť a veľmi vela úsmevou a dobrej nalady 😇♥️ určite odporúčame každemu kto o takomto kurze uvažuje.
Moma
Tento kurz mi jednoznačne rozšíril obzory nielen čo sa týka pečiva, ale aj fungovania kvasu, a to je základ. A hlavne...spoznala som svoju nový lásku, pšeničný tekutý kvas 😊
Stanka
Ďakujem krásne za kurz v Piešťanoch, kde si ma naučila robiť nadýchaný chlebík, ktorý všetci milujú...pečiem od vtedy stále a vždy sa podaril na rôzne spôsoby a teraz už sa mi nechce robiť jeden ale robím čím ďalej viac a vždy niekoho tým poteším...takže rob prosím ďalej, čo robíš a má to veľký zmysel🩵
Ivana
Ďakujem za skvelý kurz, perfektnú organizáciu a nezabudnuteľný prístup P.S.kurzy majú zmysel 🙂
Barbora
Ďakujem za individuálny kurz, ktorý prebiehal u mňa doma vo veľmipríjemnej atmosfére. Lenka sa mi venovala naplno, všetko mi vysvetlila aj viackrát 🙂dala kopec praktických rád.
Beatka
Ďakujem za dnešný kurz. Dal mi presne to po čom som túžila. Neskutočne veľa vedomostí, možnosť vyskúšat si pripraviť chlebík a vianočku v každej ich fáze až po samotné ochutnanie. Si úžasný človek s neskutočnou energiou a snahou naučiť všetko do detailu. Keby som sa mala znova rozhodnúť kde sa mám ísť naučiť kváskovať jednoznačne by to bolo znova k tebe. Ešte raz veľké Ďakujem.
Martinka
Kurz Kvaskulienky jednoznačne odporúčam!Aj pre úplbých začiatočníkov ako som ja.Odpovie na všetko, čo vám nie je jasné, príprava excelentná!Normálne som motivovaná aj ja čo nerada trávim čas v kuchyni.
Zuzka

INDIVIDUÁLNY KURZ

Zažiť kurz v pohodlí Vášho domova, vychytať všetky "muchy" pečenia z kvasu spolu s Kváskulienkou.

Typ kurzu si dohodneme spoločne vopred.

Zúčastniť sa ho môžu s Vami ešte ďalšie 2 kamošky.

Cena individuálneho kurzu pre 1-3 osoby:

180 Eur + doprava

KURZY NAŽIVO

UPEČ SI SVOJ KVÁSKOVÝ CHLIEB

Kurz NAŽIVO

14.12.2024 10:00 - 14:00hod

PLANTEX VESELÉ

ŤAHANÁ

ŠTRÚDĽA

Kurz NAŽIVO

V PRÍPRAVE

KVÁSKOVÁ BRIOŠKA

Kurz NAŽIVO

V PRÍPRAVE

KURZY ONLINE

ŤAHANÁ ŠTRÚDĽA

Videokurz

dostupný po celý rok

SLADKÝ ŠPECIÁL

Online kurz - individuálny vstup

ROŽKY A BAGETY

Online kurz - individuálny vstup

BEZLEPKOVÝ KVÁSKOVÝ CHLIEB

Online kurz - individuálny vstup

BEZLEPKOVÁ DVOJKA

Online kurz - individuálny vstup

KLASIK KVÁSKOVÝ CHLIEB 

Online kurz - individuálny vstup

PANETTONE

Online kurz - individuálny vstup

v príprave

AKO PREBIEHA ONLINE KURZ?

1. Každý online kurz prebieha vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.

2. Po zaplatení kurzovného posielam:
*email s receptami a teoretické podklady k danému kurzu spracované v Pdf - materiáloch

*link pre individuálny vstup do Facebook skupiny kurzu.

3. Každý online kurz obsahuje hlavný recept a bonusový recept. Všetky recepty si spolu pripravíme krok za krokom.

4. Online kurzy som rozdelila tak, aby ste sa dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskového chleba pre začiatočníkov aj pokročilých, sladkého cesta na briošku, bieleho pečiva, bagiet, bezlepkového pečenia alebo prípravu poctivej ťahanej štrúdle.

Podľa toho o aký typ kurzu máte záujem.

5. Celková dĺžka kurzu je vždy stanovená individuálne podľa Vašich potrieb, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.

6. Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené, kurzom prechádzate podľa vlastného tempa.

7. Online kurz je možné zakúpiť aj ako pekný, praktický darček vo forme poukazu.

Online kurzy sú rozdelené podľa obtiažnosti, pre začiatočníkov aj pokročilých. Každý si nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.

Podmienkou účasti na online kurze je:

  • Facebook účet
  • aktívny kvas* (výnimkou je kurz Ťahaná štrúdľa)
  • vyplnený prihlasovací formulár
  • uhradené kurzovné

* v prípade, že nemáte kvas, napíšte mi email na kvaskulienka@gmail.com aspoň týždeň pred začiatkom kurzu.

Máte otázku?Napíšte mi

kvaskulienka@gmail.com

Instagram

Kváskulienka

E-mail

kvaskulienka@gmail.com

Facebook

Kváskulienka