PRAKTICKÉ KURZY

naživo aj online

"Daruj človeku chlieb a nasýtiš ho na jeden deň. Nauč ho upiecť chlieb a nasýtiš ho na celý život!"

Som veľmi veľmi rada, že som mohla ísť na tvoj kurz. Dalo mi to viac než som čakala. vedela som že sa dozviem nové veci, ale až toľko poznámok že si zapíšem som si nemyslela.
Mária
Najkrajší chlebík, aký sa mi kedy podaril. Kurz bol super, Ty si nám dala kopec praktických rád a myslím, že ten chlebik hovorí za všetko, ešte raz ďakujem, bolo to skvelé.
Ľubka
Veľmi sa mi páčilo, ako si všetko vysvetlila krok za krokom, prešli sme si celý proces prípravy, každému si sa venovala, kontrolovala postup a cesto, či je v správnej konzistencii.
Milly
Kurz bol na profesionálnej úrovni, všetko bolo dokonale pripravené, všetky pomôcky. Odniesla som si množstvo rád a tipov a zistila som, v čom som robila chyby.
Milly
Kváskujem s prestávkami už skoro štyri roky, ale aj tak som si odniesla kopec nových informácií, dobrú náladu a super pocit z pekne stráveného dňa v "babinci" 🙂 Doma som vytiahla z rúry peceň ako zo žurnálu 🙂 Ak budeš robiť kurz na iné druhy pečiva, určite sa ešte uvidíme.
Katka
Kurz sa mi extrémne páčil. Ďakujem aj za delikatesy, ktoré si pre nás pripravila, celé to bolo super.
Marimeri
Pečiem štrúdľu po 30-tich rokoch. Štrúdľa je proste úžasná. Je jemnulinká a vôbec nie je cesto tvrdšie, vysušené. Je jemnučké ako z hodvábu.
Monika
Ďakujeme krásne za kurz boli sme obe veľmi spokojne za príjemnú atmosféru velmi super pristup “Kvaskulienky “ rady a triky odniesli sme si skúsenosť a veľmi vela úsmevou a dobrej nalady 😇♥️ určite odporúčame každemu kto o takomto kurze uvažuje.
Moma
Tento kurz mi jednoznačne rozšíril obzory nielen čo sa týka pečiva, ale aj fungovania kvasu, a to je základ. A hlavne...spoznala som svoju nový lásku, pšeničný tekutý kvas 😊
Stanka

KURZY NAŽIVO

UPEČ SI SVOJ KVÁSKOVÝ CHLIEB

Kurz NAŽIVO

02.03.2024

Elektrárňa Piešťany

ŤAHANÁ

ŠTRÚDĽA

Kurz NAŽIVO

V PRÍPRAVE

KVÁSKOVÉ

ROŽKY

Kurz NAŽIVO

V PRÍPRAVE

KURZY ONLINE

ŤAHANÁ ŠTRÚDĽA

Videokurz

SLADKÝ ŠPECIÁL

Online kurz - individuálny vstup

ROŽKY A BAGETY

Online kurz - individuálny vstup

BEZLEPKOVÝ KVÁSKOVÝ CHLIEB

Online kurz - individuálny vstup

BEZLEPKOVÁ DVOJKA

Online kurz - individuálny vstup

KLASIK KVÁSKOVÝ CHLIEB 

Online kurz - individuálny vstup

PANETTONE

Online kurz - individuálny vstup

v príprave

AKO PREBIEHA ONLINE KURZ?

1. Každý online kurz prebieha vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.

2. Po zaplatení kurzovného posielam:
*email s receptami a teoretické podklady k danému kurzu spracované v Pdf - materiáloch

*link pre individuálny vstup do Facebook skupiny kurzu.

3. Každý online kurz obsahuje hlavný recept a bonusový recept. Všetky recepty si spolu pripravíme krok za krokom.

4. Online kurzy som rozdelila tak, aby ste sa dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskového chleba pre začiatočníkov aj pokročilých, sladkého cesta na briošku, bieleho pečiva, bagiet, bezlepkového pečenia alebo prípravu poctivej ťahanej štrúdle.

Podľa toho o aký typ kurzu máte záujem.

5. Celková dĺžka kurzu je vždy stanovená individuálne podľa Vašich potrieb, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.

6. Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené, kurzom prechádzate podľa vlastného tempa.

7. Online kurz je možné zakúpiť aj ako pekný, praktický darček vo forme poukazu.

Online kurzy sú rozdelené podľa obtiažnosti, pre začiatočníkov aj pokročilých. Každý si nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.

Podmienkou účasti na online kurze je:

  • Facebook účet
  • aktívny kvas* (výnimkou je kurz Ťahaná štrúdľa)
  • vyplnený prihlasovací formulár
  • uhradené kurzovné

* v prípade, že nemáte kvas, napíšte mi email na kvaskulienka@gmail.com aspoň týždeň pred začiatkom kurzu.

Máte otázku?Napíšte mi

kvaskulienka@gmail.com

Instagram

Kváskulienka

E-mail

kvaskulienka@gmail.com

Facebook

Kváskulienka