"Daruj človeku chlieb a nasýtiš ho na jeden deň. Nauč ho upiecť chlieb a nasýtiš ho na celý život!"

ONLINE KURZ

KLASIK KVÁSKOVÝ CHLIEB

Spôsobov, ako upiecť dobrý kváskový chlieb je veľa.

 

V tomto kurze si ukážeme najjednoduchší spôsob prípravy cesta na chlieb. Bez potreby hnietacieho stroja. S využitím procesu Fermentolýza. Do cesta budeme pridávať kefír, varený zemiak a tekvicové pyré.

 

Ako bonusový recept si ukážeme prípravu mojej obľúbenej Semienkovej tehličky.

 

Tento kurz je vhodný pre každého - aj pre začiatočníkov.

Individuálny termín - dohodou

Cena kurzu: 29 eur

Pozývam vás na môj online kurz, kde si všetko ukážeme krok za krokom.

ČO SOM SI PRE VÁS V KURZE PRIPRAVILA:

  • Preberieme tému ražný kvas. Ukážeme si, ako sa o neho starať, aby správne fungoval.
  • Detailne rozoberieme celý proces prípravy cesta na chlieb. 
  • Ukážeme si, ako má vyzerať správne nakvasený rozkvas/štartér/kvas, do cesta pridáme varený zemiak, kefír, tekvicové pyré a cesto budeme prekladať len ručne.
  • Formou živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy každého receptu. Od kŕmenia kvasu až po pečenie.
  • Ukážeme si všetky pomôcky.
  • Vysvetlíme si finálne kvasenie cesta v chlade.
  • Povieme si o rôznych spôsoboch pečenia chleba v domácich podmienkach. Ukážeme si pečenie chleba v bežnej rúre aj v remoske.
  • Môžete sa tešiť aj na bonusový recept - prípravu Semienkovej tehličky.
  • Do kurzu vždy vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré Vám uľahčia pečenie kváskového chleba.

KURZ JE JEDINEČNÝ PRIESTOR

  • Počas kurzu máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci témy pečenia chleba a koláčov bez lepku trápi a zaujíma.
  • Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
  • V individuálnom termíne kurzu odpovedám na Vaše otázky formou emailu cez kvaskulienka@gmail.com.
  • Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
  • Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené v príručkách a sú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu, aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.  
  • Pdf materiály z kurzu (recepty a teóriu) Vám pošlem po zaplatení kurzovného na email, aby ste si ich mohli vytlačiť, písať vlastné poznámky a postrehy.

AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?

  • Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.
  • Kurz som rozdelila tak, aby ste sa postupne dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskového chleba a semienkovej tehličky.
  • Celkovú dĺžku kurzu si nastavíme spoločne podľa individuálnej dohody a Vašich potrieb, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.

  • Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené v príručkách, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.

  • Online kurz je vhodný aj pre začiatočníkov. Každý si v kurze nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.

PODMIENKY ÚČASTI V KURZE:

  • Facebook účet (alebo vstup cez FB účet niekoho z blízkych)
  • aktívny ražný kvas 
  • vyplnený prihlasovací formulár
  • úhradené kurzovné 29eur/osoba

*V prípade, že nemáte kvas, napíšte mi email na kvaskulienka@gmail.com

Individuálny termín - dohodou

HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZU

Kurz hodnotím na 1*. Krásne a podrobne rozpracovaný a vysvetlený, zrozumiteľný, veľmi náučný. Príjemným prekvapením bola rozsiahlost kurzu, všetko krasne vysvetlené, veľmi profesionálny prístup a neskutočne množstvo vedomosti, ktoré si nám ponúkla. Veľmi sa z tohoto kurzu teším.
Lucia
Hodnotím ho na výbornú! Kurz mi pomohol usporiadať si všetky doposiaľ získané teoretické vedomosti ohľadom pečenia z prírodného kvasu. Dopomohli k tomu vhodne zvolené receptúry, dostatok odborných a taktiež praktických skúseností a v neposlednom rade "ÚŽASNÁ PANI LEKTORKA". Lenka , bol to naozaj krásny zážitok sledovať s akým zápalom si nám všetkým odovzdala svoje dlhoročné skúsenosti. Veľmi pekne ďakujem.
Zuzana
Kurz bol super a nakoľko bol online, mohla som si videá zastaviť a pozrieť podla potreby. A na živý by sa mi asi nepodarilo ani dostať.
Zuzka
Ako vždy hodnotím veľmi vysokou známkou. Cením si Tvoje zanietenie a snahu dať účastníkom doslova všetko, čo vieš.
Kami
Veľmi kladne, dôkladná práca a veľmi dobre a podrobne vysvetlená teória a ukážková prax. Našla som v tomto kurze aj to, čo som napr. ešte nerobila, a naozaj sa zišla aj tá prax z tohoto kurzu.. z mojej strany je super.
Eva
neskutočne vysoká úroveň podaných info a aj množstvo kvalitných info.
Evka
Lenka, každý tvoj kurz je jedinečný a vždy na vysokej úrovni. Obdivujem tvoju prácu, pôsobíš veľmi príjemne a tvoj hlas a prejav, každého upúta a dokáže ťa dlhé hodiny počúvať, pretože hovoríš o kváskovaní, ktoré ťa baví a posúva. Máš všetko premyslené a všetko na seba naväzuje .
Janka

Instagram

Kváskulienka

E-mail

kvaskulienka@gmail.com

Facebook

Kváskulienka