ONLINE KURZ

KVÁSKOVÉ ROŽKY A BAGETY

"Kvalita kvasu je základ úspechu. Ostatné sa odvíja od zručnosti človeka a jeho schopnosti vnímať zmyslami."

Individuálny termín - dohodou

Cena kurzu: 29 Eur

Radi by ste upiekli svojim najbližším nadýchané kváskové rožky?

 

Hľadáte dobrý recept na chrumkavé bagety?

 

Chcete sa dozvedieť odskúšané tipy a triky k používaniu pšeničného kvasu?

 

Pozývam vás

na môj online kurz, kde si všetko ukážeme

krok za krokom.

ČO SOM SI PRE VÁS V KURZE PRIPRAVILA:

  • Dozviete sa všetko, čo o domácom pečení bielych rožkov a bagiet z kvásku treba vedieť. 
  • Preberieme tému pšeničný kvas (tekutý aj tuhé LM "lievito madre"), starostlivosť a jeho využitie v receptoch.
  • Detailne rozoberieme celý proces prípravy kváskových rožkov, okatých bagiet a bagiet s prefermentom poliš!
  • Formou uložených živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy každého receptu z kurzu. Od kŕmenia pšeničného kvasu až po pečenie.
  • Môžete sa tešiť na bonusový recept - videonávod Semienkové krekry.
  • Do kurzu vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré vám uľahčia pečenie s pšeničným kvasom.

KURZ JE JEDINEČNÝ PRIESTOR

  • Počas kurzu máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci témy pečenia rožkov a bagiet trápi a zaujíma.
  • Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
  • V individuálnom termíne kurzu odpovedám na Vaše otázky formou emailu cez kvaskulienka@gmail.com
  • Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
  • Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené v príručkách a sú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu, aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.  
  • Pdf materiály z kurzu (recepty a teóriu) Vám pošlem po zaplatení kurzovného na email, aby ste si ich mohli vytlačiť, písať vlastné poznámky a postrehy.

AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?

  • Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.
  • Kurz som rozdelila tak, aby ste sa dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskových rožkov a bagiet.
  • Celkovú dĺžku kurzu si nastavíme spoločne podľa individuálnej dohody a Vašich potrieb, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.

  • Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené v príručkách, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.

  • Online kurz je vhodný aj pre začiatočníkov. Každý si v kurze nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.

PODMIENKY ÚČASTI V KURZE:

  • vlastný Facebook účet (alebo vstup cez FB účet niekoho z blízkych)
  • aktívny pšeničný kvas - tekutý alebo tuhý LM*
  • vyplnený prihlasovací formulár,
  • úhradené kurzovné 29eur/osoba

* V prípade, že nemáte pšeničný kvas, napíšte mi email na kvaskulienka@gmail.com

Individuálny termín - dohodou

HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZU

Ako vždy hodnotím veľmi vysokou známkou. Cením si Tvoje zanietenie a snahu dať účastníkom doslova všetko, čo vieš.
Kami
Kurz bol super a nakoľko bol online, mohla som si videá zastaviť a pozrieť podla potreby. A na živý by sa mi asi nepodarilo ani dostať.
Zuzana
Super kurz nabitý informáciami. Celý kurz máš premyslený, recepty vyladené , postupne prevedieš celým procesom výroby, už ani nie..je čo vytknúť.
Janka
Tento kurz mi pomohol po prvýkrát v mojom živote upiecť rožky a bagety.
Eva
Najviac mi pomohlo vysvetlenie ako dokrmovať kvas, ako ho pripraviť na pečenie aby mal čo najväčšiu silu, super návod, že môžem skladovať a dokrmovať len jeden tekutý kvas a ten si môžem prerobiť aj na tuhý aj na ražný. Tiež načasovanie postupov. Zase som o niečo múdrejšia.
Mirka
Rady a návody prelúskané prakticky, s ukážkami sú cennejšie, ako čítať tri knihy.
Dada
Váš kurz hodnotím veľmi pozitívne, veľa má naučil, skvelý prístup, cenné rady. Pomohol mi, ako má vyzerať štruktúra cesta a nebáť sa viac hydratovaného cesta.
Dominika
Super 🙂 také parádne bagety sa mi nikdy nepodarili 🙂 Ďakujem, že robíš takéto online kurzy. Človek si skôr nájde čas a nemusí nikam cestovať. Čo by bol problém pre mňa. Si super 🙂
Zuzana
Tento kurz mi jednoznačne rozšíril obzory nielen čo sa týka pečiva, ale aj fungovania kvasu, a to je základ. A hlavne...spoznala som svoju nový lásku, pšeničný tekutý kvas 😊
Stanka

Instagram

Kváskulienka

E-mail

kvaskulienka@gmail.com

Facebook

Kváskulienka