"Daruj človeku Panettone a potešíš ho na jeden deň. Nauč ho upiecť Panettone a bude sa tešiť celý život!"

ONLINE PEČENIE

PANETTONE

Panettone je sladký chlieb, ktorý pochádza z Milána v Taliansku.

 

Pečie sa tradične vo vianočnom období a okrem Talianov si získal aj srdcia mnohých maškrtníkov po celom svete.

 

Cesto býva ochutené kandizovaným ovocím, hrozienkami alebo čokoládou. Čisté, neochutené Panettone sa po upečení hojne pocukruje a plní krémom s Mascarpone alebo Zabaione (krém zo žĺtok, cukru a Marsaly).

 

Príprava Panettone je hlavne časovo náročná. Chutné Panettone môžeme pripraviť buď dlhým kvasením pomocou aktívneho pšeničného kvasu alebo jednoduchšie s čerstvým droždím.

 

Chcem vás naučiť môj obľúbený rodinný recept na túto dobrotu.

Recept bude jednoduchý, zvládne ho každý začiatočník.

 

POZÝVAM VÁS UPIECŤ SI TENTO TALIANSKY VIANOČNÝ DEZERT SPOLU SO MNOU!

Termín: víkend 17. - 18.12.2022

* skupina kurzu bude otvorená do 10.01.2023

Symbolické vstupné: 3 Eur

 

Lákajú vás recepty na Panettone, ale zdá sa Vám to príliš náročné?

 

Zaujíma Vás, ako pripraviť Panettone v jednoduchšej verzii?

 

Chceli by ste si upiecť chutné Panettone spolu so mnou?

 

Pozývam vás na online pečenie, kde si všetko ukážeme krok za krokom.

ČO SOM SI PRE VÁS PRIPRAVILA:

  • Formou živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy Panettone od prípravy cesta, pečenie a chladenie.
  • V tomto recepte nebude potrebný kvas, pretože cesto nám nakyprí čerstvé droždie.
  • Preberieme možnosti ako Panettone dochutiť.
  • Ukážeme si zdobenie Panettone chrumkavou mandľovou krustou "glassa di mandorle".
  • Do kurzu vždy vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré Vám uľahčia pečenie.

ONLINE PEČENIE JE JEDINEČNÝ PRIESTOR

  • Počas online pečenia máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci témy prípravy Panettone trápi a zaujíma.
  • Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky. 
  • Recept v Pdf formáte Vám pošlem vopred na email, aby ste si ho mohli vytlačiť, písať vlastné poznámky a postrehy.

AKO BUDE ONLINE PEČENIE PREBIEHAŤ?

  •  Online pečenie sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.
  • Po vyplnení prihlasovacieho formulára a zaplatení symbolického vstupného Vám na email pošlem vstup do skupiny online pečenia, harmonogram a recept na Panettone.
  • Celková dĺžka online pečenia bude 1 víkend (17.-18.12.), skupina kurzu s celým, uloženým obsahom bude dostupná do 10.01.2023!!!
  • Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní budú v skupine uložené.
  • Skupinu online pečenia nechám otvorenú do 10.01.2023, aby ste sa mohli k videám opakovane vrátiť a upiecť Panettone kedykoľvek budete mať chuť a čas.

PODMIENKY ÚČASTI:

  • Facebook účet
  • vyplnený prihlasovací formulár
  • úhradené symbolické vstupné 3eur/osoba
  • 1kg múky tipu Manitoba 00*
  • Papierová forma na pečenie Panettone*

*Informácie, kde kúpite múku Manitoba a formu na pečenie Vám pošlem po prihlásení v emaily.

Termín: víkend 17. - 18.12.2022

* skupina kurzu bude otvorená do 10.01.2023

HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZOV

Kurz hodnotím na 1*. Krásne a podrobne rozpracovaný a vysvetlený, zrozumiteľný, veľmi náučný. Príjemným prekvapením bola rozsiahlost kurzu, všetko krasne vysvetlené, veľmi profesionálny prístup a neskutočne množstvo vedomosti, ktoré si nám ponúkla. Veľmi sa z tohoto kurzu teším.
Lucia
Hodnotím ho na výbornú! Kurz mi pomohol usporiadať si všetky doposiaľ získané teoretické vedomosti ohľadom pečenia z prírodného kvasu. Dopomohli k tomu vhodne zvolené receptúry, dostatok odborných a taktiež praktických skúseností a v neposlednom rade "ÚŽASNÁ PANI LEKTORKA". Lenka , bol to naozaj krásny zážitok sledovať s akým zápalom si nám všetkým odovzdala svoje dlhoročné skúsenosti. Veľmi pekne ďakujem.
Zuzana
Kurz bol super a nakoľko bol online, mohla som si videá zastaviť a pozrieť podla potreby. A na živý by sa mi asi nepodarilo ani dostať.
Zuzka
Ako vždy hodnotím veľmi vysokou známkou. Cením si Tvoje zanietenie a snahu dať účastníkom doslova všetko, čo vieš.
Kami
Veľmi kladne, dôkladná práca a veľmi dobre a podrobne vysvetlená teória a ukážková prax. Našla som v tomto kurze aj to, čo som napr. ešte nerobila, a naozaj sa zišla aj tá prax z tohoto kurzu.. z mojej strany je super.
Eva
neskutočne vysoká úroveň podaných info a aj množstvo kvalitných info.
Evka
Lenka, každý tvoj kurz je jedinečný a vždy na vysokej úrovni. Obdivujem tvoju prácu, pôsobíš veľmi príjemne a tvoj hlas a prejav, každého upúta a dokáže ťa dlhé hodiny počúvať, pretože hovoríš o kváskovaní, ktoré ťa baví a posúva. Máš všetko premyslené a všetko na seba naväzuje .
Janka

Instagram

Kváskulienka

E-mail

kvaskulienka@gmail.com

Facebook

Kváskulienka