ONLINE KURZ - ŤAHANÁ ŠTRÚDĽA
"Ľudí nezaujíma koľko toho vieš, ale koľko im dokážeš pomôcť."
Nový termín v príprave.
AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?
Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť.
Formou živého vysielania spolu prejdeme celý proces prípravy poctivej ťahanej štrúdle.
Prvé vysielanie naživo vždy v sobotu o 14:00hod! Ukážeme si prípravu cesta, ťahanie, plnenie a pečenie štrúdle v dvoch príchutiach.
Celková dĺžka kurzu je 10 dní, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť a vyskúšať.
Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní budú v skupine uložené, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.
V prípade, ak nebudete stíhať živé vysielanie (kvôli práci alebo iným povinnostiam) o nič neprídete, celý obsah nájdete uložený v skupine.
Online kurz je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Každý si v kurze nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.
Podmienkou účasti na kurze je:
- vlastný Facebook účet,
- vyplnený prihlasovací formulár,
- úhradené kurzovné.
Cena online kurzu: 15 eur/osoba
Prihlasovanie do:
OBSAH ONLINE KURZU
- Formou živého vysielania si ukážeme prípravu poctivej ťahanej štrúdle krok za krokom.
- Recept v Pdf formáte Vám bude zaslaný vopred, aby ste si mohli včas zabezpečiť všetky potrebné suroviny.
- Príprava cesta.
- Tradičné ťahanie cesta na obruse.
- Základné plnky: makovo - višňová, orechovo - jablková.
- Praktické tipy a triky.
- Môžete sa tešiť na bonusový recept - prekvapenie.
- Kurz je jedinečný priestor, kedy sa môžete a máte pýtať na všetko, čo vás vrámci témy ťahanej štúdle zaujíma.
- Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
- Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
- Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní budú uložené a budú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu (10 dní), aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.
Nový termín v príprave.
HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV