ONLINE KURZ

SLADKÝ ŠPECIÁL

"Kvalita kvasu je základ úspechu. Ostatné sa odvíja od zručnosti človeka a jeho schopnosti vnímať zmyslami."

Termín: 19.08. - 29.08.2022

Cena kurzu: 35eur

Radi by ste upiekli svojim najbližším nadýchanú kváskovú briošku?

 

Hľadáte recept na domácu čokoládovo-orieškovú nátierku z jednoduchých surovín?

Pozývam vás

na môj sladký online kurz, kde si všetko ukážeme krok za krokom.

ČO SOM SI PRE VÁS V KURZE PRIPRAVILA:

  • Dozviete sa všetko, čo o domácom pečení sladkého kváskového cesta treba vedieť. 
  • Preberieme tému pšeničný kvas (tekutý aj tuhé LM "lievito madre"), starostlivosť a jeho využitie v receptoch.
  • Detailne rozoberieme celý proces prípravy sladkého cesta na kváskovú briošku a jeho využitie na letné koláče plné ovocia s posýpkou. 
  • Formou živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy každého receptu z kurzu. Od kŕmenia pšeničného kvasu až po pečenie.
  • Môžete sa tešiť aj na bonusový recept  - domáca čokoládovo - oriešková nátierka z jednoduchých surovín.
  • Do kurzu vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré vám uľahčia sladké pečenie.

KURZ JE JEDINEČNÝ PRIESTOR

  • Počas kurzu máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci témy sladkého pečenia trápi a zaujíma.
  • Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
  • Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
  • Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní budú uložené a budú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu (10 dní), aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.  
  • Pdf materiály z kurzu (harmonogram kurzu, jednotlivé recepty a teóriu) Vám budem posielať na email, aby ste si ich mohli vytlačiť, písať vlastné poznámky a postrehy.

AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?

Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.

Kurz som rozdelila tak, aby ste sa dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskovej briošky a prípravu domácej čokoládovo - orieškovej nátierky.

Celková dĺžka kurzu je 10 dní, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.

Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní budú v skupine uložené, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.

V prípade, ak nebudete stíhať živé vysielanie (kvôli práci alebo iným povinnostiam) o nič neprídete, celý obsah nájdete uložený v skupine. 

PODMIENKY ÚČASTI V KURZE:

  • vlastný Facebook účet,
  • aktívny pšeničný kvas - tekutý alebo tuhý LM*
  • vyplnený prihlasovací formulár,
  • úhradené kurzovné 35eur/osoba
  • Prihlasovanie do: pondelok 15.05.2022

* V prípade, že nemáte pšeničný kvas, napíšte mi email na kvaskulienka@gmail.com

Termín: 19.08. - 29.08.2022

HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZU

Ako vždy hodnotím veľmi vysokou známkou. Cením si Tvoje zanietenie a snahu dať účastníkom doslova všetko, čo vieš.
Kami
Kurz bol super a nakoľko bol online, mohla som si videá zastaviť a pozrieť podla potreby. A na živý by sa mi asi nepodarilo ani dostať.
Zuzana

Instagram

Kváskulienka

E-mail

kvaskulienka@gmail.com

Facebook

Kváskulienka