"Daruj človeku chlieb a nasýtiš ho na jeden deň. Nauč ho upiecť chlieb a nasýtiš ho na celý život!"
ONLINE KURZ
KLASIK KVÁSKOVÝ CHLIEB
Spôsobov, ako upiecť dobrý kváskový chlieb je veľa.
V tomto kurze si ukážeme najjednoduchší spôsob prípravy cesta na chlieb. Bez potreby hnietacieho stroja. S využitím procesu Fermentolýza. Do cesta budeme pridávať kefír, varený zemiak a tekvicové pyré.
Ako bonusový recept si ukážeme prípravu mojej obľúbenej Semienkovej tehličky.
Tento kurz je vhodný pre každého - aj pre začiatočníkov.
Individuálny termín - dohodou
Cena kurzu: 29 eur
Pozývam vás na môj online kurz, kde si všetko ukážeme krok za krokom.
ČO SOM SI PRE VÁS V KURZE PRIPRAVILA:
- Preberieme tému ražný kvas. Ukážeme si, ako sa o neho starať, aby správne fungoval.
- Detailne rozoberieme celý proces prípravy cesta na chlieb.
- Ukážeme si, ako má vyzerať správne nakvasený rozkvas/štartér/kvas, do cesta pridáme varený zemiak, kefír, tekvicové pyré a cesto budeme prekladať len ručne.
- Formou živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy každého receptu. Od kŕmenia kvasu až po pečenie.
- Ukážeme si všetky pomôcky.
- Vysvetlíme si finálne kvasenie cesta v chlade.
- Povieme si o rôznych spôsoboch pečenia chleba v domácich podmienkach. Ukážeme si pečenie chleba v bežnej rúre aj v remoske.
- Môžete sa tešiť aj na bonusový recept - prípravu Semienkovej tehličky.
- Do kurzu vždy vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré Vám uľahčia pečenie kváskového chleba.
KURZ JE JEDINEČNÝ PRIESTOR
- Počas kurzu máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci témy pečenia chleba a koláčov bez lepku trápi a zaujíma.
- Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
- V individuálnom termíne kurzu odpovedám na Vaše otázky formou emailu cez kvaskulienka@gmail.com.
- Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
- Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené v príručkách a sú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu, aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.
- Pdf materiály z kurzu (recepty a teóriu) Vám pošlem po zaplatení kurzovného na email, aby ste si ich mohli vytlačiť, písať vlastné poznámky a postrehy.
AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?
- Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.
- Kurz som rozdelila tak, aby ste sa postupne dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskového chleba a semienkovej tehličky.
-
Celkovú dĺžku kurzu si nastavíme spoločne podľa individuálnej dohody a Vašich potrieb, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.
-
Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené v príručkách, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.
-
Online kurz je vhodný aj pre začiatočníkov. Každý si v kurze nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.
PODMIENKY ÚČASTI V KURZE:
- Facebook účet (alebo vstup cez FB účet niekoho z blízkych)
- aktívny ražný kvas
- vyplnený prihlasovací formulár
- úhradené kurzovné 29eur/osoba
*V prípade, že nemáte kvas, napíšte mi email na kvaskulienka@gmail.com
Individuálny termín - dohodou
HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZU