ONLINE KURZ

BEZLEPKOVÁ DVOJKA

"Daruj človeku chlieb a nasýtiš ho na jeden deň. Nauč ho upiecť chlieb a nasýtiš ho na celý život!"

Termín: 07.10. - 17.10.2022

Cena kurzu: 35eur

Hľadáte dobrý recept na bezlepkový kváskový chlieb z jednodruhových múk?

 

Chcete sa dozvedieť, ako sa správne starať o bezlepkový kvas?

 

Radi by ste upiekli svojim najbližším sladký bezlepkový závin či koláče s posýkou?

Pozývam vás

na môj bezlepkový kurz, kde si všetko ukážeme

krok za krokom.

ČO SOM SI PRE VÁS V KURZE PRIPRAVILA:

  • Dozviete sa všetko, čo o domácom pečení bezlepkového kváskového chleba z jednodruhových múk treba vedieť. 
  • Preberieme tému bezlepkový kvas, starostlivosť a jeho využitie v receptoch.
  • Ukážeme si všetky pomôcky a vybavenie pre prípravu bezlepkového cesta na chlieb i sladké koláče.
  • Detailne rozoberieme celý proces prípravy bezlepkového chleba s použitím jednodruhových múk (ovsená, pšenová, cícerová, ľanová, pohánková, mandľová).
  • Môžete sa tešiť na bonusový recept  - sladké bezlepkové UNIcesto, z ktorého si ukážeme prípravu sladkého závinu s makom/orechami a kruhové koláče s ovocím a posýpkou.
  • V receptoch budeme, okrem jednodruhových múk, používať aj bezlepkové zmesi značky SCHÄR:  Mix B a Dunkel Rustico.
  • Formou živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy každého receptu kurzu. Od kŕmenia bezlepkového kvasu až po pečenie.
  • Ukážeme si, ako správne skladovať chlieb.
  • Do kurzu vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré vám uľahčia pečenie kváskového chleba a sladkého pečiva bez lepku.

KURZ JE JEDINEČNÝ PRIESTOR

  • Počas kurzu máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci témy pečenia chleba a koláčov bez lepku trápi a zaujíma.
  • Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
  • Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
  • Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní budú uložené a budú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu (10 dní), aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.  
  • Pdf materiály z kurzu (harmonogram kurzu, jednotlivé recepty a teóriu) Vám budem posielať aj na email, aby ste si ich mohli vytlačiť, písať vlastné poznámky a postrehy.

AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?

Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.

Kurz som rozdelila tak, aby ste sa dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie bezlepkového kváskového chleba a sladkého pečiva (bonusový recept - univerzálne sladké cesto bez lepku).

Celková dĺžka kurzu je 10 dní, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.

Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní budú v skupine uložené, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.

V prípade, ak nebudete stíhať živé vysielanie (kvôli práci alebo iným povinnostiam) o nič neprídete, celý obsah nájdete uložený v skupine. 

Online kurz je vhodný pre začiatočníkov, ako aj pokročilých. Každý si v kurze nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.

PODMIENKY ÚČASTI V KURZE:

  • vlastný Facebook účet,
  • aktívny bezlepkový kvas*
  • vyplnený prihlasovací formulár,
  • úhradené kurzovné 35eur/osoba
  • prihlasovanie do: utorok 04.10.2022

* V prípade, že nemáte bezlepkový kvas, napíšte mi email na kvaskulienka@gmail.com

Termín: 07.10. - 17.10.2022

HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZU

Ako vždy hodnotím veľmi vysokou známkou. Cením si Tvoje zanietenie a snahu dať účastníkom doslova všetko, čo vieš.
Kami
Kurz bol super a nakoľko bol online, mohla som si videá zastaviť a pozrieť podla potreby. A na živý by sa mi asi nepodarilo ani dostať.
Zuzana
Tvoje kurzy sú zrozumiteľné, informačne dostačujúce, super je to, že si video môžem pozrieť viackrát a tak sa utvrdiť v informáciách. Tiež ma veľmi teší materiál v tlačenej podobe, ktorý nám zdieľaš. Pochopila som rozdiel pri pečení s bezlepkovým kváskom a s klasickým kváskom. Je lepšie všetko raz vidieť ako len počuť.
Janka
Především jsem konečně pochopila, jak si sama udělat kvásek a jak sním pracovat. A následně, jak pracovat s těstem a pak zkoušet a zkoušet...
Jana

Instagram

Kváskulienka

E-mail

kvaskulienka@gmail.com

Facebook

Kváskulienka