Jedinečná príležitosť, ako sa naučiť pripraviť nadýchané sladké cesto na briošku pod vedením Kváskulienky a zažiť atmosféru živého kurzu!
KURZ
KVÁSKOVÁ BRIOŠKA
OBSAH KURZU
- základy práce s pšeničným kvasom a jeho starostlivosť v domácich podmienkach, pšeničný kvas tekutý aj tuhý
- príprava sladkého cesta na briošku, ktorú si odnesiete vo forme domov na upečenie
- prejdeme spoločne celý proces prípravy sladkého brioškového cesta pomocou stroja Kenwood s hnietacím hákom
- do kurzu vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré vám uľahčia prípravu sladkého cesta z kvasu
- ďalšie využitie sladkého cesta na kruhové koláče, moje tipy a triky
- porcia materského pšeničného kvasu domov
- POCTIVÁ OCHUTNÁVKA: sladká brioška, kruhové koláče s ovocím a posýpkou
- všetky suroviny a ostatné pomôcky sú zabezpečené
Počas celého kurzu máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci pečenia z kvásku zaujíma.
Rada odpoviem na Vaše konkrétne otázky.
PRINESTE SI SO SEBOU
- zástera
- pero
- digitálna váha
- obdĺžniková forma 26-28cm
- malý pohárik s viečkom na kvas
Termín: v príprave
Adresa:
Cena:
Maximálny počet účastníkov:
Z HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV
Máte otázku?
kvaskulienka@gmail.com