ONLINE KURZ
KVÁSKOVÉ ROŽKY A BAGETY
"Kvalita kvasu je základ úspechu. Ostatné sa odvíja od zručnosti človeka a jeho schopnosti vnímať zmyslami."
Individuálny termín - dohodou
Cena kurzu: 29 Eur
Radi by ste upiekli svojim najbližším nadýchané kváskové rožky?
Hľadáte dobrý recept na chrumkavé bagety?
Chcete sa dozvedieť odskúšané tipy a triky k používaniu pšeničného kvasu?
Pozývam vás
na môj online kurz, kde si všetko ukážeme
krok za krokom.
ČO SOM SI PRE VÁS V KURZE PRIPRAVILA:
- Dozviete sa všetko, čo o domácom pečení bielych rožkov a bagiet z kvásku treba vedieť.
- Preberieme tému pšeničný kvas (tekutý aj tuhé LM "lievito madre"), starostlivosť a jeho využitie v receptoch.
- Detailne rozoberieme celý proces prípravy kváskových rožkov, okatých bagiet a bagiet s prefermentom poliš!
- Formou uložených živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy každého receptu z kurzu. Od kŕmenia pšeničného kvasu až po pečenie.
- Môžete sa tešiť na bonusový recept - videonávod Semienkové krekry.
- Do kurzu vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré vám uľahčia pečenie s pšeničným kvasom.
KURZ JE JEDINEČNÝ PRIESTOR
- Počas kurzu máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci témy pečenia rožkov a bagiet trápi a zaujíma.
- Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
- V individuálnom termíne kurzu odpovedám na Vaše otázky formou emailu cez kvaskulienka@gmail.com
- Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
- Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené v príručkách a sú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu, aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.
- Pdf materiály z kurzu (recepty a teóriu) Vám pošlem po zaplatení kurzovného na email, aby ste si ich mohli vytlačiť, písať vlastné poznámky a postrehy.
AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?
- Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.
- Kurz som rozdelila tak, aby ste sa dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskových rožkov a bagiet.
-
Celkovú dĺžku kurzu si nastavíme spoločne podľa individuálnej dohody a Vašich potrieb, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.
-
Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené v príručkách, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.
-
Online kurz je vhodný aj pre začiatočníkov. Každý si v kurze nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.
PODMIENKY ÚČASTI V KURZE:
- vlastný Facebook účet (alebo vstup cez FB účet niekoho z blízkych)
- aktívny pšeničný kvas - tekutý alebo tuhý LM*
- vyplnený prihlasovací formulár,
- úhradené kurzovné 29eur/osoba
* V prípade, že nemáte pšeničný kvas, napíšte mi email na kvaskulienka@gmail.com
Individuálny termín - dohodou
HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZU