ONLINE KURZ

"Daruj človeku chlieb a nasýtiš ho na jeden deň. Nauč ho upiecť chlieb a nasýtiš ho na celý život!"

Aktuálne termíny:

18.03. - 29.03. 2021

22.04. - 03.05. 2021

AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?

Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť.

Kurz som rozdelila tak, aby ste sa dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskového chleba.

Celková dĺžka kurzu je 10 dní, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.

Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní budú v skupine uložené, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.

V prípade, ak nebudete stíhať živé vysielanie (kvôli práci alebo iným povinnostiam) o nič neprídete, celý obsah nájdete uložený v skupine. 

Online kurz je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Každý si v kurze nájde priestor pre zdokonalenie svojich zručností.

Podmienkou účasti na kurze je:

  • vlastný Facebook účet,
  • aktívny kvások,
  • vyplnený prihlasovací formulár,
  • úhradené kurzovné.

Cena online kurzu: 35 eur/osoba

Prihlasovanie do: 12.03.2021 a 16.04. 2021

 

OBSAH ONLINE KURZU

 

  • Dozviete sa všetko, čo o domácom pečení kváskového chleba treba vedieť. Do kurzu vkladám teóriu, prax a vlastné skúsenosti.
  • Preberieme tému ražný kvas, starostlivosť a jeho využitie v receptoch.
  • Ukážeme si všetky pomôcky a vybavenie pre prípravu cesta a pečenie chleba.
  • Detailne rozoberieme základný recept na chlieb Klasik so zemiakom a kefírom.
  • Formou živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy chleba. Od kŕmenia kvásku až po pečenie.
  • Vysvetlíme si finálne kvasenie cesta v chlade.
  • Ukážeme si, ako skladovať chlieb.
  • Môžete sa tešiť aj na bonusový recept.
  • Kurz je jedinečný priestor, kedy sa môžete a máte pýtať na všetko, čo vás vrámci témy pečenia chleba trápi a zaujíma.
  • Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
  • Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
  • Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní budú uložené a budú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu (10 dní), aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.  

Aktuálne termíny:

18.03. - 29.03. 2021

22.04. - 03.05. 2021

Darčekový poukaz

Darujte Vašim blízkym online kurz pečenia kváskového chleba. Darčekový poukaz Vám pošlem na email.

OBJEDNAŤ DARČEKOVÝ POUKAZ

HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZU

Tento kurz bol najlepsim darcekom aky som si mohla na narodeniny dat 🙂 Bola to skvela skusenost a som velmi rada, ze som sa ho zucastnila. Online forma je vynikajuca v tom, ze som ho mohla sledovat z Talianska, svojim tempom a pocas celych 10 dni sa vracat k videam a poznamkam a upiect tak viac chlebikov s Lenkinou virtualnou asistenciou.Lenka bola vzdy fantasticky pripravena, nezaskocila ju ziadna otazka a zodpovedala na vsetky nase dotazy a postrehy. Kurz je velmi dobre strukturovany, vsetky zive vstupy mali dobre casovanie, podarilo sa mi piect v rovnakom case s Lenkou. Urcite odporucam a zucastnim sa aj dalsich kurzov. Na zaklade cennych informacii a trikov pocas celeho procesu pecenia chleba som bola schopna "vyladit" vsetky chybicky, ktore som robila a pochopit z vysledku co a ako mam upravit a vylepsit.

Lucia

Kurz byl skvělý ❤️ Mě pomohl ve všem. Všechno mám z knížek nebo internetu, a nebyla jsem si jistá jestli to dělám správně. Naprosto skvěle umíš vše vysvetlit. Srozumitelně.. 😊Můj kvásek vypadá, tak jak má a pochopila jsem konečně lednicové kynutí.

Jana

Bolo to moje najlepšie rozhodnutie odkedy som začala kvaskovat! 10 z 10 🙂 Konečne som zistila ako mám kŕmiť kvasok tak aby bol silný, krásny a plny bubliniek. Veľké prekvapenie bolo pre mna, že som upiekla chleba bez použitia mixera.

Eva

Velmi kvalitne pripraveny kurz, spokojnost na 100%. Najviac mi pomohli fázy od kvasku po ošatku.

Anna

Tento kurz bolo najlepsie rozhodnutie ake som mohla urobit, ci sa prihlasit alebo neprihlasit ... prihlasila som sa a netusila som co ma caka, tusila som len ze to bude dobre a nesklamalo. Kvaskujem uz asi 2 roky ale teda ak by som mala zacat kvaskovat este raz tak zacnem urcite tymto kurzom, pretoze vsetko bolo vynikajuco a lahko vysvetlene. Kurz mi najviac pomohol v priprave samotneho cesta, vysvetlenie fermentolyzy a ze chlebik si dokazem vymiesit sama bez robota na dokonaly. Jedno VELKE DAKUJEM : za kazdy jeden tip, trik, za kazde jedno prihovorenie sa, zodpovedanie otazok, za to ze si to takto super vymyslela a hlavne za tvoje prijemne vystupovanie, ktore pre mna bol ako balzam na dusu. Bude mi chybat to, ze som sa 10 dni tesila, ze co sa naucim a co ma v dany den caka, dokonca som si uz davno tolko poznamok nespravila ako v tento kurz, ktore si uchovam pekne v kniznici. A este by som chcela napisat, ze takto skvelu striedku som na chlebe este nemala!

Paula

Super, do detailov všetko vysvetlené. Keďže som samouk a kváskujem cez dva roky, chcela som to prejsť s nejakou odborníčkou. Svoju domácnosť mám vychytanú, teploty, chladničku, postupy. Prax mám, v niektorých veciach mi chýbala teória.

Mária

Kurz hodnotím velmi pozitivně, moc děkuji za všechny cenné rady. Kváskové pečivo peču již delší dobu. Kurz mi pomohl vychytat různé chyby, kterých jsem se občas dopouštěla. Proto moc děkuji za cenné rady.

Lenka

Kurz bol perfektny, prehladny, plny ZROZUMITELNYCH a podstatnych informacii a praktickych tipov, ktore som potrebovala (vedela aj nevedela - ale tym, ze sme isli krok po kroku a bolo viac priestoru na teoriu, tak sa mi to cele pekne utriaslo a zapadlo do seba). Urcite dobre investovany cas a aj peniaze 👍 vyhoda - mohla som si ist vlastym tempom, opakovane pozerat videa. A tiez, ze otazky mi napadali priebezne, takze som sa mohla opytat na viac veci, ktore by mi mozno pocas klasickeho kurzu nenapadli. Najviac mi pomohol upiect konecne spickovy chlebik s krasnou chrumkavou korkou a vybornou striedkou, vychytat "muchy" a zlozvyky, predtvarovanie - to som nerobila, ani sa s tym nestretla predtym. A znovu ozivit moj kvasok, ktory zda sa nepracoval ako mal.

Martina

Výborná organizácia, info, videa, kvalita. Kurz mi pomohol vo všetkom 🙂 som začiatočnik.

Katarína

Jsem maximálně spokojená!!! Nikdy jsem nebyla na žádném kurzu pečení chleba. Vždy to bylo moje přání, můj sen. Online kurz mi dával časovou svobodu a možnost vracet se k videím dle potřeby. Kurz mi pomohol naprosto ve všem. Jsem kváskový "pekař" začátečník a tvé rady ohledně kvásku, pečení, skladování jsou pro mne velkým přínosem, děkuji 🙂

Zuzana

Velmi pozitivně ,dal mi úplně nové informace, o kterých jsem vůbec nevěděla,I když peču už přes rok a velmi mě to posunulo a nakoplo to nikdy nevzdat💟 Kurz mi pomohl hlavně v tom,jak se o starat o kvásek a více se nacítit, že to každý máme jinak a že každý chléb je originál 😊

Monika

Kurz hodnotím vynikajúco , bola som veľmi spokojná , splnil moje očakávania. Najviac mi pomohl v zdokonalení predchádzajúcich získaných zručnosti. V pochopení načasovania celého procesu .. od prípravy kvasku až po samotné pečenie. Veľmi sa mi páčila časť o ošatkach.. vyber správnej veľkosti ....

Zuzka

Mne osobne pomohol pochopiť veľa vecí, ktoré som nerobila dobre, bol veľmi zrozumiteľný a dobre časovo rozložený. Najviac mi pomohol pochopiť, ako udržať kvások v kondícii a správne ho prikrmovať, robila som to úplne zle 🙁 a taktiež prekladanie cesta som sa naučila myslím, že lepšie, pravdupovediac som dovtedy robila najviac chlebík, ktorý sa veľmi neprekladal

Jana

Super nápomocné, dobre rady, štrukturované a dobre pochopiteľne. Najviac mi pomohol v starostlivosti o kvasok.

Mária

Som veľmi spokojná a neľutujem že som sa zučastnila. Kedže žijem v zahranič je online kurz super vec. Som velmi rada že si nieco taketo zorganizovala a ja som mohla byť toho sučasťou. Najviac mi kurz pomohol spoznať moj kvasok, naučit sa s nim pracovať a pochopiť všetko čo sa v jednotlivých fazach pečenia deje. Všetko bolo zrozumitelne označene, popisane a malo to strukturu.

Janka

Kurz hodnotim velmi pozitivne, bol naucny a plny kvalitnych plnohodnotnych informacii. Nadobudla som nove znalosti, ci uz od spravnej starostlivosti o kvasok az po samotne pecenie chleba. Vsetko bolo vysvetlene do podrobnosti a kurz mi jednoznacne pomohol sa vylepsit v peceni chleba. Prispevky a videa v skupine bolo lahke najst a pacila sa mi najma moznost s rozdelenymi lekciami a oznacenim prispevkov s ''Hotovo'' po nastudovani samotnej casti lekcie.

Miroslava

Kurz urcite predcil moje ocakavania, bol vyborny.

Mariana

Instagram

Kváskulienka

E-mail

kvaskulienka@gmail.com

Facebook

Kváskulienka