ONLINE KURZ
CHLIEB KLASIK "NA LETO"
"Daruj človeku chlieb a nasýtiš ho na jeden deň. Nauč ho upiecť chlieb a nasýtiš ho na celý život!"
Termín: v príprave
Cena kurzu: 29eur
Hľadáte základný recept na domáci kváskový chlieb?
Zaujíma vás, ako načasovať prípravu chleba v letných horúčavách tak, aby cesto neprekvasilo?
Chcete sa dozvedieť rôzne odskúšané tipy a triky k používaniu ražného kvasu?
Pozývam vás na môj online kurz, kde si všetko ukážeme krok za krokom.
ČO SOM SI PRE VÁS V KURZE PRIPRAVILA:
- Preberieme tému ražný kvas. Ukážeme si, ako sa o neho starať, aby správne fungoval a povieme si viac k jeho využitiu v receptoch.
- Ukážeme si všetky pomôcky a vybavenie pre prípravu cesta a pečenie chleba.
- Detailne rozoberieme základný recept na chlieb Klasik so zemiakom a kefírom vo verzii "NA LETO", čiže s menším množstvom kvasu (max 100g kvasu na 500g múky)
- Ukážeme si prípravu chlebového cesta s pridaním celozrnnej kaše.
- Formou živých vysielaní spoločne prejdeme celý proces prípravy. Od kŕmenia kvasu až po pečenie.
- Vysvetlíme si a názorne ukážeme jednotlivé fázy prípravy cesta: použitie menšieho množstva kvasu, fermentolýza, použitie kaše (Tangzhong), preklady počas prvej fázy kvasenia, stočenie cesta do ošatky.
- Vysvetlíme si teóriu finálneho kvasenia a jeho možnosti v domácich podmienkach.
- Povieme si o rôznych spôsoboch pečenia chleba v domácich podmienkach. Ukážeme si pečenie chleba v bežnej rúre aj v remoske.
- Môžete sa tešiť aj na bonusové recepty - GAŠTANOVÁ TORTA SO ŠĽAHAČKOU A OVOCÍM, VANILKOVÝ EXTRAKT A SEMIENKOVé KREKRY.
- Do kurzu vkladám teóriu a vlastnú prax, množstvo odskúšaných tipov a trikov, ktoré vám uľahčia pečenie kváskového chleba.
KURZ JE JEDINEČNÝ PRIESTOR:
- Počas kurzu máte dostatok času pýtať sa na všetko, čo vás vrámci témy pečenia chleba trápi a zaujíma.
- Počas celého kurzu budem Vašim podporovateľom a sprievodcom. Budem tu, aby som odpovedala na Vaše konkrétne otázky.
- Online kurz Vám ponúkne dostatok času, aby ste piekli spolu so mnou alebo v čase, ktorý si sami zvolíte.
- Všetky textové príspevky a videá zo živých vysielaní budú uložené a budú Vám tak k dispozícii počas celej doby trvania kurzu, aby ste si ich mohli pozrieť a skúšať v čase, ktorý Vám vyhovuje.
- Pdf materiály z kurzu (jednotlivé recepty a teóriu) Vám pošlem na email, aby ste si ich mohli vytlačiť, písať vlastné poznámky a postrehy.
AKO BUDE ONLINE KURZ PREBIEHAŤ?
- Online kurz sa uskutoční vrámci uzatvorenej, súkromnej skupiny cez sociálnu sieť Facebook.
- Kurz som rozdelila tak, aby ste sa dozvedeli všetko potrebné pre domáce pečenie kváskového chleba.
- Všetky recepty a rôzne tipy k teoretickej časti kurzu posielam v Pdf formáte aj na email, aby ste si ich mohli vytlačiť a písať prípadné poznámky.
- Celková dĺžka kurzu je tentokrát 18 dní, budete mať dostatok času si všetko viackrát pozrieť, vyskúšať a pýtať sa.
- Všetky moje príspevky a videá zo živých vysielaní sú v skupine uložené, aby ste kurzom prechádzali podľa vlastného tempa.
- Celý obsah kurzu je uložený v skupine pre vás.
PODMIENKY ÚČASTI V KURZE:
- Facebook účet
- aktívny kvas (ražný, môže byť aj pšeničný/ tekutý alebo tuhé LM)
- vyplnený prihlasovací formulár
- úhradené kurzovné 29eur/osoba
- prihlasovanie do:
Termín: v príprave
HODNOTENIA ÚČASTNÍKOV KURZU